ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 6466400
Δευτ. - Παρ: 09:00 - 18:00

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ


   Η μεταφορά των Βλαστοκυττάρων του νεογέννητου παιδιού σας είναι μείζονος σημασίας, διότι τα Βλαστοκύτταρα θα πρέπει να μεταφερθούν το συντομότερο δυνατόν (εντός 24 ωρών το ιδανικό) και το αργότερο εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση του τοκετού και την συλλογή τους, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Τράπεζας Βλαστοκυττάρων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΙΒΕΑ) και πάντα σε θερμοκρασία +2 ºC έως +8 ºC.

Εμπιστευτείτε την μοναδική αυτή μεταφορά των Βλαστοκυττάρων του νεογέννητου παιδιού σας στους ειδικούς της Biocourier.
  Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας, παρέχοντας 24ωρη υποστήριξη, θα φροντίσουν, χρησιμοποιώντας πάντα την ενδεδειγμένη θερμομονωτική συσκευασία, τα μοναδικά  βλαστοκύτταρα του παιδιού σας να παραληφθούν το συντομότερο δυνατόν μετά την ολοκλήρωση του τοκετού και να  φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στην Τράπεζα Βλαστοκυττάρων της επιλογής σας.

Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα: +30 210 64.66.400 - +30 210 52.22.257

Αποστείλατε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  &  Κοινοποίηση στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

0
0
0
s2sdefault
LOGO-FOOTER.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

© Copyright Kanga. All Rights Reserved. Developed & Hosted by LogicSoft

Search

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.