ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 6466400
Δευτ. - Παρ: 09:00 - 18:00

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ

   Στις μέρες μας καθημερινά αυξάνουν οι ανάγκες για αποστολή δειγμάτων προς εξέταση σε διάφορα εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

  Είτε είστε ιδιώτης είτε Κτηνίατρος με την Biocourier μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά ότι τα δείγματα του αγαπημένου σας κατοικίδιου,  θα φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς Βιολογικού υλικού των μικρών σας φίλων στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο , που περιλαμβάνουν:

  • Πιστοποιημένα υλικά συσκευασίας δειγμάτων UΝ 3373Β.
  • Παραλαβή και συσκευασία από Πιστοποιημένο οδηγό ADR.
  • Door to Door αποστολή.
  • Συμπλήρωση των απαραίτητων βεβαιώσεων και λοιπών εγγράφων.
  • Εκτελωνισμός (για αποστολές σε χώρες εκτός ΕΕ).


Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα: +30 210 64.66.400 - +30 210 52.22.257
Αποστείλατε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Κοινοποίηση στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

0
0
0
s2sdefault
LOGO-FOOTER.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

© Copyright Kanga. All Rights Reserved. Developed & Hosted by LogicSoft

Search

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.