ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Image

Για την ασφαλή μεταφορά θερμοευαίσθητων Βιολογικών υλικών, φαρμάκων, τροφίμων κλπ. η διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας είναι υποχρεωτική  και η κατάλληλη και πιστοποιημένη συσκευασία είναι μονόδρομος!

  Η εξειδικευμένη ομάδας της Biocourier με γνώμονα πάντα, την ασφαλή διακίνηση των θερμοευαίσθητων μεταφερόμενων αγαθών, πραγματοποιεί όλες τις μεταφορές θερμοευαίσθητων υλικών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με Πιστοποιημένες και Διακριβωμένες θερμομονωτικές συσκευασίες, δικής μας εισαγωγής από τα κορυφαία εργοστάσια κατασκευής υλικών συσκευασίας θερμοευαίσθητων υλικών. Οι εν λόγω συσκευασίες διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία των μεταφερόμενων αγαθών από 48 έως 120 ώρες, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες θερμοκρασίες.

  Για να είστε 100% σίγουροι ότι,κατά την μεταφορά των αγαθών  σας (Βιολογικά δείγματα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Τρόφιμα κ.α.), διατηρήθηκε η ψυκτική αλυσίδα, διαθέτουμε πιστοποιημένα ψηφιακά καταγραφικά θερμοκρασίας (datalogger) τα οποία τοποθετούνται εντός των συσκευασιών και καταγράφουν την θερμοκρασία καθ' όλη την διάρκεια της αποστολής. Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς, τα δεδομένα της θερμοκρασίας είναι διαθέσιμα σε pdf αρχείο.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας ενημερώσετε για το τι ακριβώς επιθυμείτε να μεταφέρουμε για λογαριασμό σας και να μας δηλώσετε τις απαιτούμενη θερμοκρασία   συνθήκες μεταφοράς επιθυμείτε να μεταφέρετε τα υλικά σας και εμείς με την πολυετή μας εμπειρία, θα σας προσφέρουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση.

Συνήθεις Θερμοκρασίας Μεταφοράς:

  • Θερμοκρασία Περιβάλλοντος
  • Ελεγχόμενη Θερμοκρασία Δωματίου +15 ºC έως  +25 ºC
  • Απλή ψύξη +2ºC έως +8ºC
  • Κατάψυξη -15ºC έως -25ºC
  • Βαθειά κατάψυξη με χρήση ξηρού πάγου DryiceUN1845.
  • Σε θερμοκρασίες -196 ºC με χρήση υγρού αζώτου LiquidNitrogenUN 1977.

  Εκτός από μεταφορές με την χρήση θερμομονωτικών συσκευασιών μπορούμε να οργανώσουμε μεταφορές μεγάλων θερμοευαίσθητων φορτιών (πχ. τρόφιμα ή φάρμακα σε παλέτες) με χρήση φορτηγών που διαθέτουν ελεγχόμενη θερμοκρασία δωματίου, συντήρησης ή κατάψυξης με χρήση καταγραφικού.

Τηλεφωνήστε μας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας για όλη την Ελλάδα και τον Υπόλοιπο κόσμο στα τηλέφωνα: +30 210 64.66.400 - +30 210 52.22.257
Αποστείλατε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: bio@biocourier.gr & Κοινοποίηση στο: support@biocourier.gr

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search